Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 253
Polecam.
Odsłon: 740
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36252
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 412
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 253
Polecam.
Odsłon: 740
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36252
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 412
Składniki
Buraki pokrój w cienkie plasterki. Jabłka obierz, usuń gniazda i również pokrój. Całość przełóż do garnka i zalej gorącym bulionem. Odstaw na 3 godziny. Maliny przetrzyj przez sito i dodaj do barszczu. Dopraw solą oraz pieprzem. Kiełbasę potnij w słupki i ułóż w bulionówce. Zalej podgrzanym barszczem i podawaj z paluchami z serem i makiem.Źródło: Na żywo