Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pyszny cheeseburger"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 185
Polecam.
Odsłon: 877
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 178
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9285
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 185
Polecam.
Odsłon: 877
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 178
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9285
Składniki
Jedną cebulę siekam, podsmażam na rumiany kolor. Mieszam ją z mięsem i bułką tartą, doprawiam. Formuję okrągłe kotlety i je smażę.
Pomidor, ogórek kroję w cienkie plastry. Cebulę w talarki. Bułki przecinam na pół. Każdą połówkę podpiekam na rozgrzanej suchej patelni.
Spody bułek (od wewnątrz) smaruję ketchupem. Układam na nich sałatę, ser, kotlet, plastry ogórka, pomidora i cebuli. Wierzchy bułek (od wewnętrznej strony) też smaruję ketchupem i przykrywam nimi burgery.
25 min • Porcja 260 kcal • Koszt porcji 2,20 zł • Przepis na 5 porcji.Źródło: Kobieta i życie