Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Racuchy grzybowe"
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36108
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 193
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 332
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 419
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36108
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 193
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 332
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 419
Składniki
Zmiksuj mąkę, kefir, jogurt, żółtka, 2 łyżki oleju i szczyptę soli oraz pieprzu. Odstaw ciasto.
Pieczarki oraz cebulę oczyść, drobniutko pokrój i podsmaż razem na oleju. Zmiksuj. Kiedy masa ostygnie, dodaj pianę z białek i wymieszaj z ciastem. Rozgrzej olej, łyżką nakładaj małe porcje ciasta i smaż z obu stron. Osącz na papierowym ręczniku i podawaj gorące.
Porcje 6, 50 min, Cena 1,20 zł, Kalorie 390 kcal
Przepis przysłała Małgorzata Ryszkiewicz z DorohuskaŹródło: Bella Relaks