Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki drobiowe z fetą i tymiankiem"
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 68
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 74
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 68
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 74
Składniki
Piersi rozbijam, doprawiam solą i pieprzem. Robię farsz: suszone pomidory, fetę, tymianek, czosnek miksuję na jednolitą masę.
Smaruję mięso farszem, a następnie je roluję. Panieruję roladki w mące, jajku i bułce tartej. Smażę na głębokim oleju na złoty kolor z każdej strony.
bułka tarta do panierowania, olej do smażenia.
Roladki można podawać również na zimno, pokrojone w grube plastry. Bardzo smaczna przekąska!Źródło: Kobieta i życie