Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki mielone z parówką"
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 301
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 163
Polecam.
Odsłon: 271
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 86
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 301
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 163
Polecam.
Odsłon: 271
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 86
Składniki
Mięso mielone wyrób z jajkiem, bułką tartą, przypraw do smaku solą i pieprzem. Masę podziel na 6 części.
Parówki obierz z osłonek, każdą przekrój na pół. Oblep mięsną masą, owiń dwoma plasterkami boczku.
Olej rozgrzej na patelni, włóż roladki, usmaż na małym ogniu po kilka minut z każdej strony.
Czas przygotowania: 30 min
Ilość porcji: 6
Cena za porcję: 1,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie