Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki z chleba"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 36
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 54
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 30
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 100
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 36
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 54
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 30
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 100
Składniki
Marchewkę ugotuj i pokrój w kostkę razem z ogórkiem.
Wymieszaj warzywa z utartym masłem.
Chleb okrojony ze skórek ułóż na folii, tworząc prostokąt. Posmaruj wierzch śmietaną, przykryj drugim kawałkiem folii i rozwałkuj. Usuń folię, a na tostach umieść plastry szynki i posmaruj je masą maślaną.
Całość zroluj i posyp makiem.
Schłodź roladę w lodówce, pokrój ją w plastry i udekoruj natką.Źródło: Kurier TV