Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Roladki z wędzonej szynki"
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 38
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 65
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10507
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 38
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 65
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10507
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Składniki
Pomidory zmiksować z olejem i rozgniecionym czosnkiem. Do gładkiej masy dodać parmezan, uprażone orzeszki i utłuczoną kolendrę.
Ponownie zmiksować na gładką masę. Masą posmarować każdy plaster mięsa.
Na farszu układać po 3-4 listki rukoli (powinny wystawiać po obu końcach mięsa), zwinąć roladki. Schłodzić.
ok. 55 minut
Jeśli nie mamy prawdziwego pastrami, można do tej przekąski użyć plastrów mocno wędzonej szynki.Źródło: Twoje Imperium