Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Rolmopsy z suszonymi śliwkami"
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 34
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 99
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 302
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 34
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 99
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 302
Składniki
Płaty śledziowe wymieszaj z koncentratem pomidorowym i keczupem. Odstaw na noc do lodówki.
Śliwki przekrój na pół i rozgotuj z 3 łyżkami wody. Przetrzyj przez sito, przypraw sokiem z cytryny i cukrem. Dodaj migdały i orzechy.
Całość skrop oliwą. Na płaty wyłóż po łyżeczce masy i zwiń je w ruloniki. Podawaj na podpieczonych kółkach tostowych, udekorowane koperkiem.Źródło: Na żywo