Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 655
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1843
Polecam.
Odsłon: 5703
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 655
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1843
Polecam.
Odsłon: 5703
Składniki
skrzydelka myjemy dokladnie i wrzucamy do zimne jwody. od momentu zagotowania gotujemy jakies 30-40 min na malutkim ogniu nastepnie dodajemy wloszcyzne( mozna dodac kawalek pora-liscia) cebulke podsmazamy na palniku od gazu na czarno;) dodajemy do gotujacych sie skrzydelek z warzywami
gotujemy na malenkim ogniu az miesko i warzywa zmiekna na koncu dodajemy kostki,pieorz sol lub wegete. dodajemy mrozona lub swieza natke pietruszki. zagotowac i smacznego;)