Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Rosyjska ucha z tilapii"
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5032
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419381
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5032
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419381
Składniki
Filety rybne umyj, skrop sokiem z cytryny, przykryj, odstaw na 2 godziny w chłodne miejsce.
Marchewki, pietruszkę i ziemniaki obierz, umyj, pokrój w drobną kostkę. Rosół zagotuj, wrzuć warzywa, gotuj 15 minut.
Ryby pokrój na małe kawałki, dodaj do zupy. Gotuj 5 minut na bardzo małym ogniu, aby mięso rybne się nie rozpadło.
Przypraw do smaku białym pieprzem i solą morską, wlej śmietanę. Przed podaniem posyp natką.
<strong>Przepis przysłała Stanisława Barwińska z Lublina.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie