Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Rosyjska ucha z tilapii"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13978
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1613
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15768
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6391
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13978
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1613
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15768
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6391
Składniki
Filety rybne umyj, skrop sokiem z cytryny, przykryj, odstaw na 2 godziny w chłodne miejsce.
Marchewki, pietruszkę i ziemniaki obierz, umyj, pokrój w drobną kostkę. Rosół zagotuj, wrzuć warzywa, gotuj 15 minut.
Ryby pokrój na małe kawałki, dodaj do zupy. Gotuj 5 minut na bardzo małym ogniu, aby mięso rybne się nie rozpadło.
Przypraw do smaku białym pieprzem i solą morską, wlej śmietanę. Przed podaniem posyp natką.
<strong>Przepis przysłała Stanisława Barwińska z Lublina.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie