Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ruloniki z farszem z łososia"
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1100
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 110
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1100
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 110
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Składniki
Wlej do miski mleko. Dodaj jajka, sól, pieprz i dobrze wymieszaj. Stopniowo dodawaj mąkę i mieszaj, aż powstanie gładkie ciasto. Pod koniec dodaj opłukane liście szpinaku.
Na posmarowanej olejem patelni usmaż z obu stron naleśniki do przyrumienienia. Wymieszaj w misce twaróg z solą, pieprzem i posiekanym szczypiorkiem.
Posmaruj naleśniki przygotowaną pastą i rozłóż plastry wędzonego łososia. Zwiń w ruloniki i podawaj na przykład z pomidorkami cherry i szpinakiem.
Czas przygotowania: 30 minut. Poziom: średniŹródło: TV14