Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba w chlebowo-ziołowej panierce"
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 160
Polecam.
Odsłon: 786
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 122
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 160
Polecam.
Odsłon: 786
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 122
Składniki
Chleb zmiel. Bazylię i oregano posiekaj, dodaj do chleba, wsyp bułkę tartą, wymieszaj. Filety z mintaja (jeżeli są zamrożone to należy je odmrozić) skrop sokiem z cytryny, posyp solą i pieprzem. Jajko roztrzep.
Ryby panieruj w mące, jajku i chlebowej panierce. Olej rozgrzej na patelni, włóż ryby, smaż po ok. 3 minuty z każdej strony (uważaj, bo panierka szybko się przypala). Osącz z tłuszczu.Źródło: Chwila dla Ciebie