Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba w cieście"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 77
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 148
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 65
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 77
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 148
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 65
Składniki
Majonez połącz z mlekiem. Dodaj posiekany koperek oraz odrobinę pieprzu i soli.
Jajka wymieszaj z mąką i odrobiną piwa. Wymieszaj (ciasto powinno mieć konsystencję gęstej śmietany).
Filety rozmroź, odsącz i pokrój na kawałki. Obtocz w piwnej panierce. Usmaż na mocno rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Podawaj z przygotowanym sosem majonezowym i cząstkami cytryny.
<strong>3,80 zł 380 kcal</strong>Źródło: Telemax