Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z pieczarkami i pomidorkami koktajlowymi!
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 80
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 190
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7980
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 80
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 190
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7980
Składniki
lina natrzyj sokiem z cytryny, solą, pieprzem, szałwią.
Odstaw do lodówki na godzinę.
Kaszę ugotuj, by była miękka, w 2 szklankach osolonego wrzątku. Odsącz na sicie.
Na 2 łyżkach masła i 2 łyżkach oleju zrumień pokrojone w plasterki pieczarki oraz pociętą w talarki cebulę.
Wymieszaj z kaszą, pomidorkami, natką.
Dopraw pieprzem, szałwią i szczyptą soli.
Częścią kaszy nafaszeruj rybę, a resztę ułóż wokół niej.
. Całość polej resztą oleju i piecz 35 minut w temperaturze 195 stopni C.