Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam schab w takim właśnie wydaniu, ponieważ mięso smakuje wyjątkowo;)
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 211
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 45
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3302
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 211
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 45
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3302
Składniki
Mięso umyć, rozkroić w taki sposób, by można było je potem zwinąć, przyprawić. Poukładać na mięsie liście świeżej bazylii i plastry mozzarelli. Mięso zwinąć i jeszcze z wierzchu przyprawić. Zawinąć szczelnie w folię spożywczą i piec w temp. 160 stopni przez ok. 120 min.
Po upieczeniu mięso odwinąć, by odparowało. Podawać np. z puree ziemniaczanym i surówką z czerwonej kapusty. Można podawać także z ulubionym sosem... Smacznego!