Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Schab po cygańsku"
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 22
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 11
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 10
Przepis na potrawkę z kurczakiem i makaronem ryżowym. Potrawka prosta , szybk...
Odsłon: 1127
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 22
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 11
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 10
Przepis na potrawkę z kurczakiem i makaronem ryżowym. Potrawka prosta , szybk...
Odsłon: 1127
Składniki
Pokrój schab na 8 plastrów. Rozbij je, posyp solą, pieprzem, majerankiem. Warzywa oczyść, drobno pokrój, wymieszaj.
Połowę warzyw wsyp do naczynia żaroodpornego. Ułóż plastry schabu, posyp resztą warzyw. Oprósz solą.
Majonez wymieszaj ze zmiażdżonym czosnkiem. Masą posmaruj wierzch dania. Posyp startym żółtym serem. Zapiekaj ok. 80 min.
<strong>Przepis nadesłała Agata Skiby z Łabędziowa</strong>Źródło: Takie jest życie