Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Schab po warszawsku"
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 18
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 35
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 88
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 287
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 18
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 35
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 88
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 287
Składniki
Mięso natrzyj przyprawami, odstaw na noc. Rano upiecz w rękawie piekarniczym (około 1,5 godziny). Ostudź. Ugotuj jajka na twardo i posiekaj. Pokrój natkę (kilka gałązek odłóż do dekoracji), wymieszaj z jajkiem, chrzanem, majonezem. Przypraw solą oraz pieprzem.
Schab pokrój w plastry grubości 1 cm. W każdym natnij kieszonkę, włóż pastę jajeczną. Posyp posiekaną natką.
Przepis przysłała Ewelina Strząbała z Brzechowa
Porcje 12. 100 min. Cena 2,50 zł. Kalorie 255 kcal.Źródło: Takie jest życie