Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupkość tego dania przekracza wszelkie granice - szczególnie polecam smażone we frytownicy 170st.
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 28
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 60
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 2100
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 28
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 60
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 2100
Składniki
Mięso zamarynować kilka godzin w przyprawach z octem balsamicznym i odrobiną oleju.
Jaja roztrzepać z mlekiem, doprawić, bułkę tartą wymieszać z serem. Mięsko panierować dwukrotnie (mieszanka jajowa+bułka tarta z parmezanem+mieszanka jajowa+bułka tarta z parmezanem). Smażyć na oleju ( najlepiej we frytownicy) i spożywać z dobrą surówką i z zachwytem.
Smacznego.