Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Schab z fasolką szparagową"
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 74
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 179
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 809
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 74
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 179
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 809
Składniki
Przepis przysłała Agata Skiba z Łabędziowa
Schab cienko rozbij, posyp z obu stron czubrycą, solą i pieprzem. Chłodź 20 min. Fasolkę ugotuj na półmiękko. Odcedź, ostudź.
Por pokrój w krążki, paprykę w paski, ser zetrzyj na tarce. Na plastrach mięsa równomiernie ułóż warzywa, posyp serem. Zwiń.
Panieruj w roztrzepanych jajkach i bułce tartej wymieszanej z sezamem. Roladki usmaż na oleju. Przykryj, duś kilka minut.Źródło: Chwila dla Ciebie