Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Schab z musztardą"
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 65
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 70
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 65
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 70
Składniki
Mięso natrzyj solą, olejem. Pokrój w plasterki cytryny i cebulę. W misce ułóż połowę plasterków cytryny i cebuli, włóż mięso, nakryj resztą cebuli i cytryny. Wstaw na dobę do lodówki.
Wyjmij mięso, natrzyj musztardą zmieszaną z miodem. Obsmaż. Wstaw do naczynia żaroodpornego, nakryj folią. Piecz godzinę. Wyłącz piekarnik, pozostaw mięso na 15 minut.
Przepis przysłała Aleksandra Skarżyńska z Lubawy.
Porcje 12 90 min Cena 1,60 zł Kalorie 380 kcalŹródło: Takie jest życie