Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś na świąteczny obiadek.Łatwe do zrobienia,a podczas pieczenia można zrobić dużo innych rzeczy.
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 140
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 140
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Składniki
Pieczarki trę na tarce,smażę.Doprawiam solą i pieprzem,studzę.Dodaję jajko i bułkę tartą i wszystko mieszam.Cebulę obieram i kroję w krążki.W schabie robię nożem dziurę.Wkładam krążki cebuli i wypełnamają masą pieczarkową.Cały schab posypuję przyprawami i odkładam na ok.2 godz.
Doprawiony schab umieszczam w rękawie do pieczenia.Pieke ok.1 godz.w tem.200 stopni.Pod koniec pieczenia otwieram worek,aby schab ładnie się zarumienił.