Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Schabowy pod pasztetem"
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8425
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8425
Składniki
<strong>Przepis przysłała Agnieszka Leśniak z Pustyn
Plastry schabu rozbij. Jajko roztrzep ze szczyptą soli i pieprzu. Mięso obtocz w mące, jajku i bułce tartej. Usmaż na oleju z obu stron.
Ser i pieczarki zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Na kotletach ułóż po plastrze pasztetu, ser żółty i pieczarki, posyp natką. Kotlety ułóż jeden obok drugiego w naczyniu żaroodpornym, podlej odrobiną oleju. Piecz w 180°C, aż ser się stopi.Źródło: Chwila dla Ciebie