Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Serowe roladki"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13407
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1531
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14759
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6080
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13407
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1531
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14759
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6080
Składniki
Pieczarki umyj, posiekaj i podsmaż na maśle. Jajka ugotuj na twardo i razem z szynką pokrój w małą kostkę.
Tak przygotowane połącz w misce z natką pietruszki oraz majonezem. Dopraw całość do smaku i dokładnie wymieszaj.
Ser żółty włóż na 20 minut do gorącej wody. Gdy zrobi się miękki, rozwałkuj go na cienki placek.
Rozsmaruj na nim przygotowany farsz i ciasno zroluj. Owiń go folią aluminiową i schowaj w zamrażarce.
Po godzinie pokrój roladę na kawałki, umieść ją na półmisku i udekoruj pomidorkami pokrojonymi w ósemki.
Czas: 50 min 1 porcja = 150 kcalŹródło: Kurier TV