Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Smażony camembert"
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 15
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 39
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23640
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 438
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 261
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 15
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 39
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23640
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 438
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 261
Składniki
Jajka wbij do misy i roztrzep. Do innych dwóch naczyń wsyp mąkę tortową i bułkę tartą kukurydzianą.
Obtocz sery kolejno: w mące, jajkach i bułce tartej. Żeby ser podczas smażenia nie wyciekł, powtórz czynność dwukrotnie.
Na patelni rozgrzej olej słonecznikowy. Smaż ser po kilka minut z każdej strony, aż do całkowitego przyrumienienia.
Rozłóż sery na talerzu. Każdy z nich natnij, by delikatnie wypłynął.
Danie serwuj z rukolą i pomidorkami oraz z purée.
Czas przygotowania: 30 min . Ilość kalorii na 1 porcję: 370. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax