Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Smażony ser pod gulaszem"
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 137
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 107
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1035
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 137
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 107
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1035
Składniki
Mięso pokroić w kostkę, poprószyć solą, pieprzem i mąką, obsmażyć. Dołożyć pokrojoną w kostkę paprykę i połówki pieczarek. Krótko podsmażyć, dodać listki laurowe, ziarna pieprzu i ziela angielskiego. Wlać bulion oraz Śmietankę Polską Mlekovita. Doprawić solą i pieprzem. Dusić ok. 25 minut, zamieszać.
Ser pokroić w grubsze plastry. Jajko rozkłócić, wymieszać z pieprzem i natką. Ser obtaczać w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Serwować z przygotowanym gulaszem.
Czas przygotowania: około 45 minutŹródło: Życie na gorąco