Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sos ogórkowo-cebulowy"
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 101
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 238
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 101
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 238
Składniki
Przepis przysłała Joanna Sadłowska z Bydgoszczy
kwaszonych ogórków, 3 cebule, sól, pieprz, 4 łyżki majonezu, łyżka musztardy, pęczek koperku.
Ogórki pokrój na cienkie plasterki lub zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Cebule obierz, pokrój w piórka, wymieszaj z ogórkami, przypraw solą i pieprzem.
Majonez wymieszaj z musztardą. Zalej warzywa, wymieszaj. Koperek opłucz, osusz, posiekaj. Posyp sos, wymieszaj. Przed podaniem sałatkę schłodź.
<strong>Czas przygotowania 10 min, ilość porcji 4, cena za porcję 0,70 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie