Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Spaghetti z łososiem"
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 173
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 108
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1039
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 173
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 108
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1039
Składniki
Makaron ugotuj według wskazówek na opakowaniu. Rybę zamarynuj w soku z cytryny (połowa), soli i pieprzu. Odstaw na 10 minut. Rozgrzej piekarnik do 180° C, przełóż łososia do naczynia żaroodpornego i piecz około 25 min.
Kiedy ryba będzie gotowa, pokrój ją na kawałki. Zioła drobno posiekaj, wymieszaj z oliwą i sokiem z połowy cytryny. Dopraw solą, pieprzem i dodaj plasterki ogórka. Podgrzej i połącz z makaronem i rybą. Posyp ziołami i udekoruj plasterkami limonki i cytryny.Źródło: Na żywo