Dania główne Przepis na:
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Jabłko i marchew obieramy i trzemy na tarce o dużych oczkach.
Kapustę,jabłko i marchew mieszamy dolewając oliwy bądź oleju i doprawiając solą,pieprzem oraz koperkiem wg swojego uznania.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

Jagoda50 16 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
I taka surówka jest najlepsza.Latwa w przygotowaniu ale za to smaczna. Ja dodaje szeszcze troszke posiekanej cebuli.0 Kto głosował? | Odpowiedz

ewulka55 12 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
uwielbiam taka suróweczkę z cebulką (jak ktoś nie może surowej to ja czasami parzę ) i kminkiem i sporo dodaję natki pietruszki.0 Kto głosował? | Odpowiedz

Joasia2 10 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
Robię prawie taka samą surówkę z kapusty kiszonej, tylko nie dodaje koperku. Idealna do ryby. Do cebuli jakoś nie mogę się przekonać.0 Kto głosował? | Odpowiedz

basga 10 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
Bez kminku i cebuli ani rusz...0 Kto głosował? | Odpowiedz