Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Szaszłyki z polędwiczki"
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 38
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 107
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 38
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 107
Składniki
Mięso oczyść i pokrój w grubą kostkę. W misce wymieszaj olej, dodaj paprykę słodką, majeranek, rozmaryn, tymianek, czosnek i pieprz. Posmaruj mięso marynatą i wstaw na godzinę do lodówki.
Papryki, cebulę i ananasa pokrój na kawałki. Na namoczone wcześniej drewniane szpadki nadziej na przemian. Oprósz solą. Piecz na rozgrzanym grillu z każdej strony, obracając, do zrumienienia i miękkości.Źródło: Świat kobiety