Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sznycle ze szpinakiem"
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 481
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1305
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 60
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 350
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 481
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1305
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 60
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 350
Składniki
Szpinak podsmażam na maśle, doprawiam do smaku solą, pieprzem i ząbkiem czosnku. Bułkę moczę w wodzie, a następnie odciskam.
Cebulę drobno siekam, a czosnek przeciskam przez praskę.
Do mięsa dodaję ostudzony szpinak, jajko, bułkę, cebulę, czosnek i przyprawy.
Całość dokładnie mieszam. Formuję kulki, spłaszczam je i panieruję w bułce tartej. Smażę na tłuszczu z obu stron.
30 min
Porcja 410 kcal
Koszt porcji ok. 3,50 zł
Przepis na 3 porcjeŹródło: Kobieta i życie