Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, duszone mięso wieprzowe w towarzystwie pieczarek to coś, co naprawdę lubię i polecam... ;)
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 15
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 727
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 15
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 727
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Składniki
Umyte i osuszone mięso obsmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron przez ok. 3 min. Następnie doprawiamy, przykrywamy i dusimy przez ok. 45 min.
Pod koniec dodajemy pokrojone pieczarki i razem dusimy jeszcze przez ok. 10 min. Mięso podajemy w całości razem z pieczarkami. Smacznego!