Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tarta z boczkiem"
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 119
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 219
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 230
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5173
...ale pyszny.
Odsłon: 785
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 119
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 219
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 230
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5173
...ale pyszny.
Odsłon: 785
Składniki
Ciasto: zagnieć z pół łyżeczki soli. Ciastem wyłóż blachę, wstaw na godz. do lodówki.
Farsz: pieczarki i czosnek pokrój, podsmaż na oleju. Przypraw. Szpinak oczyść, pokrój. Na cieście ułóż pieczarki i szpinak, przykryj boczkiem. Piecz ok. 30 minut w 180°C.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Kosmala z Czarnolasu</strong>
czas przygotowania 50 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,60 złŹródło: Chwila dla Ciebie