Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tarta z malinami"
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 127
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1057
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 514
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 54
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 127
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1057
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 514
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 54
Składniki
Mąkę przesiej z cukrem pudrem. Dodaj masło i posiekaj. Dodaj jajko, cukier wanilinowy i zagnieć. Ciasta zawiń w folię i włóż na 30 minut do lodówki. Rozwałkuj je i wylep formę do tarty. Podziurkuj spód i włóż do lodówki.
Przykryj ciasto papierem do pieczenia i obciąż ziarnami fasoli. Piecz 15 minut w 180°C. Zdejmij obciążenie i piecz jeszcze 10 minut. Na wystudzone ciasto wylej gorący budyń. Ułóż owoce.Źródło: Takie jest życie