Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tarta z pieczarkami"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 909
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 222
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9321
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 909
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 222
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9321
Składniki
Przygotuj ciasto: jeśli robisz własne, połącz , wyrób, a następnie rozwałkuj. Rozłóż w natłuszczonej formie o średnicy 24 cm. Włóż do lodówki na czas, gdy szykujesz nadzienie.
Piekarnik nagrzej do 200oC. Serek, kremówkę, jajko i parmezan wymieszaj, dopraw. Posmaruj ciasto. Wstaw do piekarnika na ok. 15 min. Oczyść pieczarki, pokrój, oczyść szparagi, usuń twarde części (duże szparagi zblanszuj).
Rozłóż dodatki na cieście, oprósz solą, pieprzem, zapiecz. Podaj z rukolą.Źródło: Świat kobiety