Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tartinki z surowymi pieczarkami"
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 220
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34616
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 180
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 220
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34616
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 180
Składniki
Przepis przysłała Elżbieta Filipowicz z Otrębusów
Kapelusze pieczarek obierz, dokładnie oczyść. Pokrój na plasterki, obficie posyp solą, skrop sokiem z cytryny. Odstaw na kilka godzin w chłodne miejsce.
Bułkę pokrój na kromki, posmaruj masłem. Por oczyść, pokrój w krążki. Pieczarki osącz. Ułóż na pieczywie, przykryj porami.
<strong>Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 8, cena za porcję 0,60 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie