Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tartinki z surowymi pieczarkami"
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4328
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417169
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4328
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417169
Składniki
Przepis przysłała Elżbieta Filipowicz z Otrębusów
Kapelusze pieczarek obierz, dokładnie oczyść. Pokrój na plasterki, obficie posyp solą, skrop sokiem z cytryny. Odstaw na kilka godzin w chłodne miejsce.
Bułkę pokrój na kromki, posmaruj masłem. Por oczyść, pokrój w krążki. Pieczarki osącz. Ułóż na pieczywie, przykryj porami.
<strong>Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 8, cena za porcję 0,60 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie