Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Tatar wołowy z oliwkami"
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 935
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 321
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 147
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2675
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 935
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 321
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 147
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2675
Składniki
Wołowinę zmiel. Cebulę obierz, pokrój w kostkę. Ogórek, cebulki konserwowe i oliwki pokrój na kawałeczki.
Mięso, żółtko, niewielką ilość oliwy i warzywa dobrze wyrób. Przypraw. Tatara wstaw na godzinę do lodówki.
Czas przygotowania 25 min, ilość porcji 3, cena za porcję 3,40 złŹródło: Chwila dla Ciebie