Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Truskawki z serem brie"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 68
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 113
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 68
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 113
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Składniki
Truskawki dokładnie umyj, osusz i odszypułkuj. Następnie pokrój je w plasterki. Ser podziel na niewielkie kawałki i wstaw na kilka minut do lodówki.
Cukier rozpuść w małym rondelku, wlej wino i gotuj, aż całość lekko zgęstnieje. Ciepłym sosem polej truskawki. Udekoruj listkami tymianku i fantazyjnie wyciętymi owocami.Źródło: Na żywo