Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tymiankowe piersi z kurczaka z boczkiem"
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 287
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 384
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 524
Polecam.
Odsłon: 847
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 287
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 384
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 524
Polecam.
Odsłon: 847
Składniki
Cukinię zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Z papryk usuń nasiona, miąższ pokrój w cienkie paski. Natkę drobno posiekaj. Pieczarki przekrój na pół. Czosnek zmiażdż.
Piersi podziel na filety i lek ko rozbij. Cukinię wymieszaj z czosnkiem i natką, dopraw, rozłóż na filetach. Poukładaj po kilka pasków papryki. Zwiń roladki, każdą owiń plastrem boczku i zepnij wykałaczkami.
Roladki ułóż w naczyniu żaroodpornym, obłóż pomidorkami koktajlowymi, połówkami pieczarek i gałązkami tymianku. Skrop oliwą, wstaw do piekarnika nagrzanego do 180°C mniej więcej na 40 minut.Źródło: Chwila dla Ciebie