Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Udka z twarogiem"
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 692
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 514
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 79
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 692
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 514
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 79
Składniki
Pałki umyj, osusz, natnij je wzdłuż kości. Czosnek posiekaj z solą, utrzyj z oliwą , wymieszaj ze szczyptą pieprzu. Pastą natrzyj pałki i odstaw na 2 godziny.
Twaróg wymieszaj z bułką tartą, posiekaną natką pietruszki oraz musztardą, przypraw do smaku.
Farszem napełnij nacięcie w pałkach. Każdą owiń plasterkiem wędzonego boczku, zepnij wykałaczką lub obwiąż. Grilluj 25-30 minut, trochę dłużej piecz w piekarniku na natłuszczonej blasze. Podaj z pieczywem i sałatką.
Porcje 8 50 min Cena 1,30 zł Kalorie 360 kcalŹródło: Bella Relaks