Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wątróbka z fasolką"
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 774
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 112
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 774
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 112
Składniki
Cebulę, czosnek i paprykę oczyść, posiekaj i zeszklij na oleju. Dodaj pokrojoną wątróbkę i podsmaż. Wlej przecier pomidorowy, zamieszaj i dolej wywar. Duś do miękkości.
Pod koniec dodaj ugotowaną al dente fasolkę. Całość wymieszaj, dopraw solą i pieprzem. Podawaj z ryżem.Źródło: Na żywo