Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wieprzowina w sosie"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 36
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 54
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 30
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 100
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 36
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 54
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 30
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 100
Składniki
Mięso pokrój, przypraw solą, pieprzem, czosnkiem, podlej wodą i uduś na miękko. Wyjmij mięso, a do wywaru włóż kawałki ananasów wraz z zalewą oraz pokrojonego pora. Duś około 20 minut, zmiksuj. Sos przypraw do smaku, dodaj musztardę, włóż mięso i duś wszystko razem około 15 minut.
Porcje 8 60 min Cena 2,60 zł Kalorie 420 kcalŹródło: Takie jest życie