Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wieprzowina w sosie"
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2189
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 949
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23105
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2189
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 949
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23105
Składniki
Mięso pokrój, przypraw solą, pieprzem, czosnkiem, podlej wodą i uduś na miękko. Wyjmij mięso, a do wywaru włóż kawałki ananasów wraz z zalewą oraz pokrojonego pora. Duś około 20 minut, zmiksuj. Sos przypraw do smaku, dodaj musztardę, włóż mięso i duś wszystko razem około 15 minut.
Porcje 8 60 min Cena 2,60 zł Kalorie 420 kcalŹródło: Takie jest życie