Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wołowe roladki"
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32545
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 66
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 905
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32545
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 66
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 905
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Składniki
Czosnek zmiażdżyć, czuszki posiekać. Pomidory zmiksować razem z zalewą. Dodać czosnek oraz czuszki, doprawić solą i pieprzem i dalej miksować, aż masa będzie gładka.
Uprażyć orzeszki piniowe na suchej patelni. Parmezan zetrzeć. Ziarna kolendry utłuc w moździerzu. Dodać orzeszki, parmezan i kolendrę do masy pomidorowej. Ponownie zmiksować.
Smarować masą każdy plaster pastrami, układać po 3-4 listki rukoli, zwijać roladki. Schłodzić, podawać polane resztą sosu i posypane natką.
ok. 25 minut.Źródło: Twoje Imperium