Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wytrawna pizza z gruszką"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 87
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 118
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 87
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 118
Składniki
Obrane gruszki podgotuj w wodzie z winem i cukrem. Ostudzone pokrój w plastry.
na ciasto wymieszaj, zagnieć i odstaw na godzinę. Wyrośnięte rozwałkuj na placek.
Rozłóż na nim 2/3 sera brie wymieszanego z marscarpone, śmietaną, płynnym miodem oraz bazylią. Następnie nałóż gruszki, drobne kawałki makreli oraz orzechy i resztę masy serowej.
Piecz 25 minut w 200°C.
Czas przygotowania: 60 min Ilość kalorii na 1 porcję: 370 Stopień trudności: średnieŹródło: Telemax