Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 83
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 192
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7983
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 83
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 192
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7983
Składniki
Pieczarki obierz i pokrój w plastry. Cebulę posiekaj w drobną kostkę. Szpinak opłucz i osusz. Na patelni rozgrzej oliwę. Przesmaż na niej cebulę. Dodaj pieczarki i smaż. Zdejmij z ognia i dołóż listki szpinaku. Pomieszaj i odstaw.
Piekarnik nagrzej do 180 St. C. Zetnij wierzch bułek i wydrąż ich środki. Włóż plastry szynki. Wypełnij farszem pieczarkowym. Zostaw miejsce na jajko.
Na środek farszu wbij po jednym jajku. Włóż bułki do piekarnika i zapiekaj do ścięcia jajek. Przed podaniem posyp solą i pieprzem.