Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zapiekanka rybno-ziemniaczana"
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 226
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34886
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 187
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 226
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34886
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 187
Składniki
Filety umyj, przypraw, skrop połową soku z cytryny. Ziemniaki obierz, pokrój w plastry i podgotuj w osolonej wodzie. Śmietanę wymieszaj z solą, pieprzem i resztą soku z cytryny.
Na blaszce ułóż 4 porcje plastrów ziemniaczanych, posyp je częścią siekanych ziół. Na nich umieść porcje ryby, resztę zieleniny i 4 plastry boczku. Całość pokryj pozostałymi ziemniakami oraz boczkiem i polej przygotowaną śmietaną.
Wstaw potrawę do piekarnika rozgrzanego 200°C i piecz około 40 minut. Danie podawaj np. z brokułami gotowanymi na parze.
Czas: 80 min. 1 porcja = 360 kcalŹródło: Kurier TV