Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekanka z tuńczykiem i groszkiem"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12721
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1441
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13905
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5801
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12721
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1441
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13905
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5801
Składniki
Ugotuj ryż. Pokrój marchewkę i obgotuj. Pokrój pora, obsmaż, razem z groszkiem i fasolką szparagową.
Do ryżu dodaj odsączonego tuńczyka, majonez, przyprawy. Połowę włóż do naczynia żaroodpornego, nakryj warzywami. Połóż ryż, posyp serem. Zapiekaj 30 min.
Przepis przysłała Magdalena Kaczmarek z Poznania</strong>Źródło: Takie jest życie