Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zawijańce wileńskie"
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 128
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 722
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 37
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 396
Polecam.
Odsłon: 462
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 128
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 722
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 37
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 396
Polecam.
Odsłon: 462
Składniki
Grzyby namocz w szklance wody, ugotuj do miękkości. Wołowinę opłucz, pokrój w cienkie plasterki, rozbij tłuczkiem, oprósz solą i pieprzem. Ogórek i 2 grzyby pokrój w plasterki, a cebulę w piórka. Płaty wołowiny posmaruj z jednej strony musztardą, ułóż na mięsie cebulę, plasterki boczku, grzybów i ogórków. Zwiń, formując roladki. Obwiąż nicią. Zrazy zrumień na oleju, podlej wywarem z grzybów. Dodaj grzyby, przypraw. Duś lub zapiekaj, np. w garnku rzymskim, pod koniec zalej śmietaną.Źródło: Na żywo