Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zawijane fasolki"
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 174
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 49
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 174
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 49
Składniki
Ogórek umyj i osusz. Następnie pokój na cienkie podłużne plasterki. Fasolkę ugotuj al dente w lekko osolonej i osłodzonej wodzie. Odstaw do ostudzenia.
Porcje fasolki zawiń w plastry wędliny i ogórka (gdyby się rozwijały zepnij wykałaczką). Oprósz solą i pieprzem. Podawaj z sosem śmietanowo - czosnkowym wymieszanym z koperkiem.Źródło: Na żywo