Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Żeberka w porach"
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 558
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 92
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 558
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 92
Składniki
Pomidorki przekrój na pół. Por oczyść i pokrój na talarki. Czosnek obierz i posiekaj. Umyj mięso, włóż do miski. Dodaj warzywa, czosnek, wlej keczup.
Przypraw i wymieszaj. Mieszankę wstaw do lodówki na godzinę. Naczynie żaroodporne posmaruj masłem. Włóż mięso z warzywami. Podlej wodą, nakryj.
Wypiekaj ok. 90 minut w temp. 160°C (aż mięso będzie miękkie).
Porcje 4
120 min
Cena 4,60 zł
Kalorie 420 kcalŹródło: Takie jest życie