Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Żeberka z pieczarkami"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13483
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1542
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14873
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6115
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13483
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1542
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14873
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6115
Składniki
Żeberka podziel na kawałki.Oprósz mąką, obsmaż na patelni na oleju. Włóż do rondla, ostudź.
Cebule pokrój w piórka. Pieczarki oczyść, przekrój na pół. Razem z cebulami podsmaż na tłuszczu po żeberkach. Dodaj posiekany czosnek. Przełóż do rondla z żeberkami. Dodaj musztardę, przyprawy, zalej sosem myśliwskim. Duś 30 minut.
<strong>Czas przygotowania: 50 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 3 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie